Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Veba Event Products logo positief

  • Deutsch (Duits)
  • English (Engels)
  • français, langue française (Frans)
  • Nederlands (Nederlands)

Always thinking together

Dit is onze drijfkracht met een reden! Samen met onze partners bedenken, ontwikkelen en produceren we het meest geschikte meubilair voor hun onderneming. We gaan met onze partners in gesprek en willen weten wat ze écht nodig hebben! Al ons meubilair is stapelbaar of opklapbaar in uniek ontwikkelde trolleys. Dit spaart kosten voor transport, is gebruiksvriendelijk en scheelt ruimte in opslag. Always thinking together betekent voor ons ook dat we geschikte oplossingen bieden voor transport. Wilt u ook met ons meedenken?

 

Contact met Veba

 

Direct uit voorraad leverbaar

Op onze locatie in Meijel beschikken we over een opslagcapaciteit voor ruim 1800 pallets. Dit maakt het mogelijk om vrijwel alle producten het hele jaar door direct uit voorraad te kunnen leveren. Door een gestructureerde opslag en goede afspraken met transportbedrijven en pakketbezorgers kunnen we de gewenste producten snel door heel Europa leveren.

 

Contact met Veba

 

Dropshipment voor webshops

Steeds meer webwinkeliers doen aan dropshipment. Dit houdt in dat u de producten van uw onderneming niet in hoeft te kopen, maar direct vanuit onze voorraad aan de consument kunt leveren. Dit bespaart u opslagkosten, onnodige restpartijen en de verwikkeling in vervelende verzendstructuren. Wij hebben goede afspraken met vervoerders voor kleine en grote pakketten. Hierdoor kunnen we binnen 3 dagen door Europa heel Europa leveren!

 

Contact met Veba

 

Voorraad online inzichtelijk

Altijd en overal binnen een aantal muisklikken onze voorraad weten? Dat kan vanaf nu met onze online portal voor klanten. Log in op de VEBA portal en kom te weten of uw hardlopers of favoriete producten in ons magazijn liggen. Niet op voorraad? Dan informeert onze portal u over de te verwachten levertijd.

 

Contact met Veba

 

Online bestellen via VEBA portal

We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor onze partners. Naast dat u via de VEBA portal de voorraden in ons magazijn kunt inzien, kunt u ook online bestellingen plaatsen. U wandelt als het ware door ons magazijn en voegt producten toe aan uw bestellijst. Binnen enkele stappen bestel u uw gewenste producten en kunt u ze indien gewenst rechtstreeks bij uw klant laten leveren. Daarnaast beheert u via uw account de bestellingen, inkooporders en facturen. Handig, toch?

 

Contact met Veba

Gratis gebruik productfoto’s

Kijkt u altijd op tegen het maken van nieuwe productfoto’s voor uw website, webshop, catalogus of brochure? Dat is bij VEBA voorgoed verleden tijd! Al onze klanten krijgen namelijk toegang tot onze product- en sfeerfoto’s. Met deze professionele foto’s maakt u onderscheid ten opzichte van concurrenten en bespaart u veel geld. Ben u klaar om uw bedrijf naar een hoger en professioneler niveau te tillen?

 

Aanvragen gratis media login

 

Icoon trolley beschikbaar voor de meeste producten

Voor al onze event products is er een bijpassende trolley verkrijgbaar

Icoon compleet assortiment in alle prijsklassen

Veba heeft een zeer compleet assortiment in alle stijlen en prijsklassen

Icoon foto downloaden van product

Download de foto's van onze producten voor uw eigen catalogus

Icoon zelf of in overleg samenstellen van het product

U kunt veel van onze producten zelf of in overleg met ons samenstellen