Go to main content of this page.

Veba Event Products logo positief

 • Deutsch (Duits)
 • English (Engels)
 • français, langue française (Frans)
 • Nederlands (Nederlands)

VEBA, voor al uw event- en projectmeubilair

Voor resellers in de horecabranche is het vaak lastig om voor een aantrekkelijke prijs aan hoogwaardig event- en projectmeubilair te komen. Aangezien u baat heeft bij betrouwbaar advies en een goede prijs-kwaliteitverhouding is het van belang dat u in zee gaat met de juiste aanbieder. VEBA staat voor u klaar. Door onze vakkundigheid, specialisatie en jarenlange ervaring bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaand horecameubilair tegen een aantrekkelijke prijs.

Al onze producten zijn uitsluitend via onze resellers of ons dealernetwerk te verkrijgen.

 

Wie zijn wij?

VEBA is in Europa een van de grotere spelers op het gebied van hoogwaardig event- en projectmeubilair. Ons assortiment is ruim en divers. We hebben voor elke gelegenheid wel een geschikt artikel. De meeste meubels produceren en assembleren wij zelf. Hierdoor kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten garanderen en ze tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Onze gunstige ligging zorgt ervoor dat wij de producten ook zeer snel kunnen leveren. In heel Europa.

 


 

Binnen VEBA hebben we enkele kernwaarden zeer hoog in het vaandel staan:

 • Persoonlijke aandacht – Op de eerste plaats staat persoonlijk contact. Wij zijn van mening dat de klant altijd betrokken moet worden bij het proces. Dit is de enige manier om alle wensen en eisen in kaart te brengen. We hebben een luisterend oor, denken met u mee en geven eerlijk advies over welke eventproducten aansluiten bij wat u zoekt.
 • Prijs-kwaliteitverhouding – Op de tweede plaats treft u bij ons altijd de meest scherpe prijzen aan. Of u nu klein of groot inkoopt, u krijgt voor iedere mogelijke situatie hoogwaardig horecameubilair. Onze producten voldoen aan iedere mogelijke kwaliteitseis die u maar kunt stellen.
 • Maatschappelijke bijdrage – Het derde speerpunt binnen VEBA is maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij streven naar een bedrijf waar mensen de kans krijgen om zich te ontwikkelen, ongeacht hun afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Innovatie – Bedrijven mogen natuurlijk niet stilstaan, zeker  niet in de horeca- en evenementensector. Daarom speelt innovatie een grote rol binnen VEBA. Wij houden de ontwikkelingen op de markt altijd in de gaten en passen ons assortiment aan op de meest nieuwe trends. Hierdoor blijven we ons aanbod continu vernieuwen en ontwikkelen.

 Een greep uit ons assortiment

Veba eigen productie projectmeubilairEigen productie

Eén van de onderdelen waarmee VEBA zich écht onderscheidt, is de eigen productie van event- en projectmeubilair. Wat is het voordeel hiervan vraagt u zich wellicht af? Door deze eigen productie is ons team in staat om al uw meubilair precies af te stemmen op uw wensen en eisen. Hier komt onze hoge kwaliteitsstandaard nog eens bij. Alle producten zijn op voorraad en kunnen snel geleverd worden. Vaak al binnen een dag in Nederland en België.

Veba groot productaanbodEen groot aanbod

Ons assortiment is groot. Op de eerste plaats vindt u bij ons diverse tafels, in alle soorten en maten. Door deze diversiteit zal u altijd een meubel vinden dat aansluit bij uw wensen. Naast tafels leveren we ook horecastoelenmarktkramen en ander projectmeubilair. Een actueel overzicht staat op onze website. U kunt een kijkje nemen in ons online productaanbod.

Veba transport en opslagTransport en opslag

Wij denken voortdurend met u mee. Dat betekent dat we ook oplossingen bieden voor transport en opslag. Vrijwel al onze artikelen zijn stapelbaar of opklapbaar, wat ruimte en kosten bespaart. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar.

 

Internationaal distributienetwerk van veba


Veba Event Products is een sterk internationaal georiënteerd bedrijf. Wij leveren event- en projectmeubilair binnen heel Europa. Dit is mogelijk dankzij onze ruime voorraad en ons uitgebreide distributienetwerk. Binnen enkele dagen zijn uw producten op de plaats van bestemming. Waar en wanneer u wil.

 

Voordelen van Veba

 • Veba Event Products heeft een zeer compleet assortiment in alle stijlen en prijsklassen, van standaard tot exclusief.
 • Wij produceren en assembleren veel van onze producten zelf zodat we zo optimaal mogelijk kunnen inspelen op uw wensen.
 • Vrijwel al onze artikelen zijn opklapbaar en stapelbaar.
 • Een deel van onze artikelen kunt u zelf of in overleg met ons samenstellen.
 • We hebben een grote voorraad en complete productlijnen in opslag, zodat u uw assortiment telkens kunt aanvullen. Daarnaast kunnen we rechtstreeks complete containers of opleggers met onze producten leveren tegen scherpe tarieven.
 • Onze levertijd bedraagt gemiddeld twee à drie werkdagen.
 • Wij zoeken samen met u naar oplossingen voor transport en opslag.
 • Wij leveren kwalitatief hoogstaande producten tegen scherpe prijzen.
 • Wij volgen de trends in de markt op de voet en zijn voortdurend bezig met innovatie.
 • Op onze website kunt u gratis product- en sfeerfoto’s downloaden voor uw eigen catalogus, website of folder.
 • Veba Event Products ligt in Noord-Limburg dichtbij de snelwegen en grenzen met België en Duitsland, waardoor onze producten snel binnen heel Europa te leveren zijn.

 

Hier aanmelden als reseller

Icoon trolley beschikbaar voor de meeste producten

Voor al onze event products is er een bijpassende trolley verkrijgbaar

Icoon compleet assortiment in alle prijsklassen

Veba heeft een zeer compleet assortiment in alle stijlen en prijsklassen

Icoon foto downloaden van product

Download de foto's van onze producten voor uw eigen catalogus

Icoon zelf of in overleg samenstellen van het product

U kunt veel van onze producten zelf of in overleg met ons samenstellen